Tietoja meistä
Tietoja meistä

Lailliset ilmoitukset

 

Tervetuloa Famatechin verkkosivustolle. Tulemalla sivustolle suostut noudattamaan seuraavia sivuston käyttöäsi ja yksityisyysperiaatettamme koskevia ehtoja ja olemaan niiden sitoma. Voimme muuttaa käyttöehtoja ja yksityisyysperiaatetta milloin tahansa ilman ilmoitusta.

Verkkosivuston tietojen käyttörajoitukset

Famatech valtuuttaa Sinut täten lataamaan, katselemaan, kopioimaan ja tulostamaan näihin asiakirjoihin ("Asiakirjat") sisältyviä asiakirjoja ja grafiikkaa sivustolta seuraavin ehdoin: (a) Asiakirjoja saa käyttää ainoastaan henkilökohtaisiin, informaatio-, ei-kaupallisiin tarkoituksiin; (b) Asiakirjoja ei saa muuttaa millään tavoin; ja (c) kaikkien tässä esiintyvien tekijänoikeus- tai muiden omistusilmoitusten, samoin kuin tämän laillisen ilmoituksen, tulee esiintyä kaikissa tekemissäsi tai jakamissasi kopioissa.

Tämän verkkosivuston asettelu tai suunnittelu eivät kuulu yllä määriteltyihin asiakirjoihin. Tämän sivuston elementtejä suojaavat malli- tai muut lait, eikä niitä saa jäljitellä tai toisintaa kokonaan tai osin.

Logot, grafiikka tai kuvat tällä verkkosivustolla eivät kuulu yllä määriteltyihin asiakirjoihin. Niitä saa toisintaa tai jakaa vain Famatechin nimenomaisella luvalla.

Ohjelmiston käyttörajoitus

Kaikki sivustolta lataamasi Radminin (ohjelmisto) ja oheisdokumentaation käyttö on Sinun ja Famatechin välisen ohjelmistolisenssisopimuksen alaista. Et voi käyttää, ladata tai asentaa ohjelmistoa, ellet suostu tällaisen loppukäyttäjän lisenssisopimuksen ehtoihin.

Tavaramerkit

Radmin on Famatechin rekisteröity tavaramerkki. Muut sivustolla esiintyvät nimet voivat olla niiden vastaavien omistajien tavaramerkkejä.

Vastuuvapauslausekkeet

Tämä sivusto ja sillä olevat tiedot, asiakirjat ja aineisto, mukaan lukien sivustolla saataville tuotu ohjelmisto, tarjotaan "sellaisena kuin se on", ilman minkäänlaisia takuita, ehtoja, väittämiä tai vakuuksia, olivatpa ne suoria, epäsuoria, lakisääteisiä tai muunlaisia, mukaan lukien, muttei niihin rajoittuen, epäsuorat kuranttiustakuut tai -ehdot, tyydyttävä laatu, omistusoikeus, oikeuksien loukkaamattomuus tai sopivuus johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Famatech ei takaa, että ohjelmiston toiminta on keskeytymätöntä tai virheetöntä.

Famatech ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta menetetyistä voitoista, kadonneista tiedoista tai liiketoiminnan keskeytymisestä johtuvat), jotka aiheutuvat ohjelmiston, tämän sivuston tai minkään www.radmin.comiin linkitetyn sivuston käytöstä, kyvyttömyydestä käyttää niitä tai niiden käytön seurauksista.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin

Sivustot voivat sisältää hyperlinkkejä toisiin webeihin. Famatech ei ole vastuussa näistä verkkosivustoista eikä tue niiden sisältöä tai käyttöä.

Kolmansien osapuolten tuotteet

Famatechin verkkosivusto sisältää maininnan kolmansien osapuolten tuotteista informaatiotarkoituksiin. Viittaukset kolmansien osapuolten tuotteisiin tarjotaan "sellaisina kuin ne ovat", ilman minkäänlaista suoraa tai epäsuoraa takuuta.

Irtisanominen

Voit irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa. Voit irtisanoa tämän sopimuksen tuhoamalla: (a) kaiken Famatechin sivustolta hankitun aineiston ja (b) kaiken siihen liittyvän dokumentaation ja kaikki kopiot ja asennukset (yhdessä "Aineistot"). Famatech voi irtisanoa tämän sopimuksen välittömästi ilman ilmoitusta, jos Sinä sen yksinomaisen harkinnan mukaan rikot jotain tämän sopimuksen ehtoa. Irtisanomisen yhteydessä Sinun on tuhottava kaikki aineistot.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.