Kumppanit
Miksi ryhtyä kumppaniksi

Miksi ryhtyä kumppaniksi

 

Kumppanuus on eräs Famatechin keskeinen, menestyksekäs markkinointistrategia. Kumppanuuden ansiosta kaikki, myös asiakas, voivat voittaa.

Famatech tähtää läheiseen yhteistyöhön jälleenmyyjiensä kanssa lisätäkseen läsnäoloaan paikallisilla markkinoilla. Pyrimme mukauttamaan Radminin täysin kansainvälisten asiakkaiden vaatimuksiin. Ensisijainen tavoitteemme on tehdä yhteistyötä sellaisten yhtiöiden kanssa, jotka kykenevät tehokkaaseen myynninedistämiseen paikallisilla markkinoilla. Monikielisyyden tuki suunniteltiin Remote Administrator (Radmin) järjestelmään alusta pitäen, joten kumppanimme voivat jaella paketteja paikallisilla kielillä.

Työskentelemme tiiviisti seuraavien kanssa:

  • ohjelmistojakelijat;
  • lisäarvojälleenmyyjät;
  • järjestelmäintegraattorit;
  • tukipalvelut ja palveluntarjoajat.

Kumppaneihimme kuuluu suuria ohjelmistojakelijoita, joilla on satoja omia jälleenmyyjiä, ja tietoteknistä konsultointia tai tukipalveluja tarjoavia pienyrityksiä. Pyrkimyksemme on tarjota kumppaneillemme huippulaadukasta teknistä ja markkinointiapua. Famatechin tarkoituksena on avustaa Sinua, kumppaniamme, tarjoamaan asiakkaillesi nopea, turvallinen, helppokäyttöinen ja luotettava ohjelmisto.

Vuosien kovalla työllä hankitun kokemuksemme avulla voimme tarjota hyväksi todettuja, kannattavia kumppanuusjärjestelyjä. Jos olet palvelun tai ratkaisujen tarjoaja ja kiinnostunut lisäämään käyttäjäkohtaista tuottoasi tai verkonhallintaohjelmistosi nopeutta ja turvallisuutta samalla vähentäen tukikustannuksia, kumppanuutta Famatechin kanssa kannattaa hyvinkin harkita.

Jos haluat alkaa työskennellä kanssamme tai Sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä johonkuhun tilinhoitajaamme osoitteessa palautelomakkeella. Toimitamme Sinulle markkinointitukea, alennustietoja, tilausmenettelytietoja jne.


Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.