Ratkaisut
Yleiskatsaus ratkaisuihin
Koti- ja kotitoimisto
Pienet ja keskisuuret yritykset
Liikeyritykset
Tukipalvelun tarjoajat
Opetuskäyttö
Etätyöskentely
Liiketoimintaprosessien optimointi

Optimoi liiketoimintaprosessit ja vähennä kustannuksia Radminin avulla

 

Liiketoimintaprosessien optimointi Radminin avulla

Tämän maailmanlaajuisen kriisin aikana monet yhtiöt vaarantavat vaikeasti hankkimansa asemat, koskeivät sopeudu nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin. Liiketoimintaprosessin optimointi on eräs tehokkaimpia menetelmiä pitää yhtiön asemat ja kehittää toimintoja kilpailijoiden ohittamiseksi.

Jokaisen liiketoimintaprosessin optimoinnin tavoite on säästää aikaa, budjettia ja inhimillisiä voimavaroja. Liiketoiminnan koosta riippuen tämä voidaan saavuttaa liiketoimintaprosessien kokonaisella tai osittaisella automatisoinnilla.

Täysi automaatio ei ole aina paras ratkaisu, koska se koskee jokaista osastoa ja kuluttaa huomattavasti varoja. Osittainen automaatio voi sitä vastoin vähentää yhtiön kustannuksia ja samalla lisätä sen tuotannon tehokkuutta.

Radmin on erinomainen työkalu tietotekniikkaosastojen ja yhtiön tuotannon tehokkuuden parantamiseen minimaalisilla kustannuksilla.

 

Kuinka voit optimoida liiketoimintaprosessit ja vähentää kustannuksia Radminin avulla

1. Suorita järjestelmänhallinta etäkäytöllä

 • Radminin avulla järjestelmänvalvojat voivat käyttää vähemmän aikaa kävelyyn toimistoihin ja työntekijät järjestelmänvalvojien odotteluun;
 • Yksi järjestelmänvalvoja pystyy palvelemaan satoja mikrotietokoneita etäisissä toimistoissa ja jopa etäasentaa palvelimia.

2. Etätyöskentele

 • Työntekijät voivat etäkäyttää toimistotietokoneitaan kotoaan tai hotellihuoneesta käsin liikematkojen aikana samalla, kun yhtiön tärkeä data pysyy turvassa;
 • Etätyöntekijät voivat etätyöskennellä mistä käsin tahansa, ja kaikki, mitä tarvitset, on neliömetrin kymmenesosa palvelinta varten, koska etätyöntekijät eivät tarvitse näyttimiä, hiiriä tai näppäimistöjä yhtiörakennuksessanne.

3. Tarjoa etätukipalvelua työntekijöille ja asiakkaille

 • Tietotekniikka-asiantuntijoiden ei tarvitse käydä asiakkaidensa luona ratkaistakseen näiden tekniset ongelmat, mikä säästää aikaa ja matkakuluja.

4. Järjestä verkkoesityksiä ja etäopeta työntekijöitä

 • Tuotteiden ja palveluiden verkkoesitykset säästävät aikaa ja matkakuluja.
 • Voit etäkouluttaa henkilöstöäsi ilman, että sen tarvitsee poistua toimistostaan.
 • Radminin kaistanleveysasetukset voidaan määrittää liikenteen säästämiseksi.

5. Etävalvo työntekijöiden toimia


Kuinka lisätä tietotekniikkaosastojen tehokkuutta Radminin avulla

Tietotekniikkahenkilöstö suorittaa erilaisia tehtäviä, kuten: järjestelmänvalvonta, tukipalvelu työntekijöille, tietokonelaitteiden hankinta, yhtiön tietojärjestelmien tuki jne. Niinpä tietotekniikkabudjettiin kuuluu kuluja laitteistosta, ohjelmistosta, Internetin käytöstä, palkoista toimistohuonekaluista, toimistotarvikkeista ja tilan käytöstä.

Tietotekniikkaosaston kannattavuus riippuu sen tehokkuudesta. Radminin käyttö vähentää välittömästi kustannuksia ja parantaa tietotekniikan tehokkuutta.

Miksi Radmin on parempi kuin mikään muu etäkäyttöohjelma;

Ennen kuin markkinoille tuodaan mitään tietotekniikkaratkaisuja yrityksille, asiantuntijat suorittavat perinpohjaisia testejä. Radmin on todistanut vakuuttavasti, että se päihittää kaikki kilpailevat tuotteet seuraavilla ominaisuuksillaan:

 • Nopea yhteys. Radmin on nopein nykyään markkinoilla saatavissa oleva etäkäyttöjärjestelmä.
 • Turvallisuus. Ei yhtään hakkeritapausta sen kymmenen käyttövuoden aikana.
 • Luotettavuus. Radmin ei kaadu koskaan eikä koskaan aiheuta "sinisiä kuoleman näyttöjä".

Siksi Radmin on suosituin etäkäyttötuote. Mitään toista etäkäyttöohjelmaa ei voi verrata Radminiin tärkeimpien liiketoiminnallisten vaatimusten osalta: nopeuden, turvallisuuden ja luotettavuuden.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.