Ratkaisut
Yleiskatsaus ratkaisuihin
Koti- ja kotitoimisto
Pienet ja keskisuuret yritykset
Liikeyritykset
Tukipalvelun tarjoajat
Opetuskäyttö
Etätyöskentely
Liiketoimintaprosessien optimointi

Ratkaisut liikeyrityksille

 
Ratkaisut liikeyrityksille

Useimmat yhtiöt, joilla on monia sivuliikkeitä, tarvitsevat verkonvalvojan jokaiseen paikkaan. Nämä valvojat vastaavat verkkotoiminnoista ja ovat täysin vastuussa kaikesta, mitä heidän palvelimissaan ja tietokoneissaan tapahtuu. He tarvitsevat jatkuvan yhteyden sivuliikkeeseensä ja pääkonttoriinsa sekä muihin valvojiin.

Mahdollisuus täydelliseen etätyöskentelyyn kuitenkin poistaa matkakulut, joten se on työ- ja kustannustehokasta. Lisäksi mahdollisuus etäohjata mikrotietokoneita ja palvelimia säästää aikaa ja rahaa ja voi edesauttaa yhtiön menestystä ja markkinajohtajuutta.


Kuinka Radmin-etäkäyttöohjelma voi edesauttaa yhtiösi menestystä:

 
  • Tietotekniikka-ammattilaiset voivat koska tahansa etäkäyttää mitä tahansa pöytämikroa missä tahansa lähi- tai alueverkossa tai Internetissä.
  • Teknikko voi etäkäyttää käyttäjän tietokonetta ja korjata ongelmat ikään kuin hän olisi etätietokoneen ääressä. Tämä on ratkaisevan tärkeää yrityksille, joissa kaikki työntekijät ovat jatkuvasti vuorovaikutuksessa ja jokaisella viiveellä on seuraamuksia.
  • Radmin tehostaa tukipalvelun vasteita ja vähentää toistoliikennettä.

Radminilla on jonkin vuoden ajan ollut erinomainen maine järjestelmän etävalvonnassa, ja tietotekniikka-ammattilaiset tietävät sen ylittämättömän suorituskyvyn, tehtäväkriittisen toiminnallisuuden, kaiken välitetyn datan vahvan suojauksen ja peruskäytettävyyden. Kokeile itse lataamalla ilmainen 30 päivän kokeiluversio.


Viisi syytä, miksi tietotekniikka-ammattilaiset valitsevat Radminin:

 

1. Turvallisuus

On selvää, että yritysmikron etäkäytön kaltaisessa tehtävässä turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. Radmin-etäkäyttöohjelma käyttää tiukimpia markkinoilla saatavissa olevia suojausmenetelmiä. Kaikki välitetty data - näytön kuvat, hiiren liikkeet, näppäinten painallukset ja äänivirrat - salataan, eikä sitä voi siepata. Lue lisää

2. Edullisuus

Radminin edullinen hinta laittaa sen omaan luokkaansa. Työkalut on suunniteltu sisältämään vain todella tehtäväkriittisen toiminnallisuuden. Siksi pystymme siirtämään säästöt asiakkaillemme. Famatechillä on yrityksille hyvin joustava lisensointijärjestelmä. Se on paras järjestelmän etävalvontaratkaisu yhtiöille, jotka tarvitsevat vähintään 200 lisenssiä.

3. Nopea yhteys

Radmin on nopein nykyään markkinoilla saatavissa oleva etäkäyttöjärjestelmä. Ainutlaatuisten algoritmien ansiosta työskentely on miellyttävää hyvinkin ahtailla kaistoilla.

4. Luotettavuus

Radmin ei "kaadu" koskaan eikä koskaan aiheuta "sinisiä kuoleman näyttöjä".

5. Vähäiset järjestelmävaatimukset ja helppo käyttöönotto

Radminilla ei ole erityisiä laitteistovaatimuksia. Jos tietokoneesi toimii Windowsilla, Radmin toimii tietokoneellasi niin yksinkertaista se on. Radmin Server voidaan konfiguroida, ottaa käyttöön ja aktivoida etäkäytössä kuinka monella tietokoneella tahansa Radmin-käyttöönottopaketin avulla. Lue lisää

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.