Ratkaisut
Yleiskatsaus ratkaisuihin
Koti- ja kotitoimisto
Pienet ja keskisuuret yritykset
Liikeyritykset
Tukipalvelun tarjoajat
Opetuskäyttö
Etätyöskentely
Liiketoimintaprosessien optimointi

Ratkaisut oppilaitoksille

 
Ratkaisut oppilaitoksille

Nykyaikainen tietotekniikka muuttaa elämäämme nopeasti. Luokkahuoneet on nyt varustettu kehittyneitä opetusohjelmistoja käyttävillä verkotetuilla tietokoneilla. Opettajat voivat olla missä päin maailmaa tahansa ja silti viestiä tehokkaasti oppilaidensa kanssa, jotka taas voivat seurata oppitunteja lähtemättä kotoaan. Kaikki nämä mukavuudet ovat mahdollisia Famatechin uudenaikaisen etäkäyttöohjelman avulla.Radmin-ohjelmistolla voit:

 
 • näyttää minkä tahansa näytön tosiaikaisesti kaikille opiskelijoilla mistä päin maailmaa tahansa, missä on Internet-yhteys.
 • valvoa ja opastaa opiskelijoita suoraan mikrotietokoneeltasi ilman, että he poistuisivat omansa ääreltä.
 • ohjata paremmin kutakin opiskelijaa.
 • antaa oppilaillesi käytännön kokemusta.
 • pitää puheneuvotteluja, luentoja, keskusteluja - monin eri vaihtoehdoin.
 • välttää kalliita sijoituksia muiden etähallintatyökalujen tarvitsemaan lisälaitteistoon.

Kuinka se toimii

Kun ohjaaja on kytkettynä ja työskentelee etätietokoneella, tuon etämikron käyttäjä voi nähdä ja seurata hänen hiirensä liikkeitä. Opit käyttämään Radminia muutamassa minuutissa, koska se on erittäin käyttäjäystävällinen.


Miksi opettajat valitsevat Radmin-opetusohjelmiston?

 
 • Ohjaajat käyttävät Radmin-ohjelmistoa työskentelyyn yksittäisten opiskelijoiden tai koko luokan kanssa niin, että jokaisella opiskelijalla on yhtäläinen mahdollisuus saada käytännön kokemusta.
 • Radmin-ohjelmat ovat äärimmäisen käyttäjäystävällisiä, eivät vaadi mitään erikoiskoulutusta, ja ne avaavat monia uusia, jännittäviä mahdollisuuksia tietokonepohjaiseen opetukseen.
 • Radmin-opetusohjelmisto on erittäin suureksi avuksi esitettäessä esimerkkejä tai havainnollistettaessa, kuinka jokin asia tehdään.
 • On vaivatonta kuunnella opettajaa, kun kaikki oppilaat ovat eri paikoissa.
 • Famatech tarjoaa 33 prosentin alennuksen kouluille, yliopistoille, sairaaloille ja hyväntekeväisyys- ja ympäristöjärjestöille.

Akateemisia asiakkaitamme ovat Calgaryn yliopisto, Illinoisn yliopisto, Purdue University Calumet, Clarkin piirikunnan koulupiiri, Silver State Schools Credit Union ja monet muut arvostetut oppilaitokset.


Ratkaisu yrityksen opetukseen

 

Radmin on myös oiva työkalu yrityksen opetukseen ja seminaareihin. Voit helposti päivittää olemassa olevan koulutusaineistosi sekä kutsua kaikki organisaatiossasi osallistumaan tosiaikaisille, ohjaajan johtamille oppitunneille ilman, että kenenkään tarvitsee poistua työpöytänsä äärestä. Radmin-ohjelmistoa käyttävät opiskelijat voivat vuorovaikuttaa ohjaajiensa ja opiskelutovereidensa kanssa, esittää kysymyksiä, suorittaa kokeita ja harjoitella uusia taitoja verkossa sieltä käsin, missä he asuvat tai työskentelevät.

Askel askeleelta -opastuksen avulla aloittelevatkin käyttäjät voivat välittömästi hyödyntää oppimansa työssään.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.