Ratkaisut
Yleiskatsaus ratkaisuihin
Koti- ja kotitoimisto
Pienet ja keskisuuret yritykset
Liikeyritykset
Tukipalvelun tarjoajat
Opetuskäyttö
Etätyöskentely
Liiketoimintaprosessien optimointi

Ratkaisuja tukipalvelun tarjoajille

 
Ratkaisuja tukipalvelun tarjoajille

Yhtiöt odottavat tietotekniikkaosastojensa parantavan palvelutasoaan ja alentavan käyttökustannuksiaan. Tietotekniikka-ammattilaista, joka menestyy näiden rajoitusten puitteissa, pidetään yleensä suuressa arvossa. Näiden ammattilaisten yhteinen nimittäjä on halukkuus kokeilla uudempia teknologioita. Yksi niistä on Famatechin Radmin-etähallintaohjelma tukipalvelun tarjoajille.

Radmin-ohjelmalla tukipalveluteknikkonne voivat etäohjata mitä tahansa pöytämikroa lähiverkossa, alueverkossa tai Internetin kautta. Etäkoneen loppukäyttäjä voi puhua teknikon kanssa ja seurata tämän hiiren liikkeitä. Radmin tehostaa tukipalvelunne toimenpiteitä ja vähentää toistoliikennettä.

Radmin-tukipalveluohjelmisto edesauttaa yhtiönne nettotuloksen vahvistamista. Ainutlaatuinen lisensointimme kattaa monta tietokonetta minimaalisin kustannuksin.

Radmin-tukipalveluohjelmiston avulla voit:

 
 • suuresti parantaa yhtiönne loppukäyttäjien tuottavuutta pitämällä verkkomikrotietokoneenne ja -palvelimenne aina toiminnassa.
 • parantaa tukipalvelun laatua lyhentämällä merkittävästi vasteaikoja.
 • maksimoida loppukäyttäjien tuottavuuden ja minimoida häiriöajat nopealla ongelmanratkaisulla.
 • valvoa työntekijöiden tietokoneenkäyttöä mahdollisten luvattomien toimintojen varalta.
 • tehdä kaikki mikronne välittömästi käytettäviksi mistä päin maailmaa tahansa.
 • parantaa suorituskykyä, lyhentää vasteaikoja ja poistaa tukipalveluteknikoidenne matkakulut.

Tietotekniikka-ammattilaiset suosivat Radminia

Radmin on jo saanut mainetta tietotekniikkaympäristössä tehokkaana etähallintatyökaluna. Tuotetta käyttävät tietotekniikka-ammattilaiset luottavat merkkiin, koska he tuntevat sen pääkohdat: voittamaton suorituskyky, tehtäväkriittiset toiminnallisuudet, vahva salaus ja paras vastine rahalle. Vakuutu itse lataamalla ilmainen 30 päivän kokeiluversio.

Viisi syytä, miksi tietotekniikka-ammattilaiset valitsevat Radmin-tukipalveluohjelmiston:

 
 • 1. Turvallisuus

  On selvää, että yritysmikron etäkäytön kaltaisessa tehtävässä turvallisuus on ratkaisevan tärkeää tukipalveluammattilaisille. Radmin-etäkäyttöohjelma käyttää tiukinta markkinoilla saatavissa olevaa suojausta. Kaikki välitetty data näytön kuvat, hiiren liikkeet, näppäinsignaalit ja äänivirrat salataan, eikä sitä voi siepata. Lue lisää

 • 2. Edullisuus

  Radmin-ohjelmiston edullinen hinta laittaa sen omaan luokkaansa. Työkalut on suunniteltu sisältämään vain todella tehtäväkriittisen toiminnallisuuden. Siksi pystymme siirtämään säästöt asiakkaillemme. Famatech tarjoaa edullisen hinnoittelun ja lisensointijärjestelmän tukipalvelun tarjoajille.

 • 3. Nopea yhteys

  Radmin on nopein nykyään markkinoilla saatavissa oleva etäkäyttöohjelma. Ainutlaatuisten algoritmien ansiosta työskentely on miellyttävää hyvinkin ahtaalla kaistalla.

 • 4. Luotettavuus

  Radmin ei koskaan "kaadu" eikä aiheuta "sinistä kuoleman näyttöä".

 • 5. Vähäiset järjestelmävaatimukset ja helppo käyttöönotto

  Radmin-tukipalveluohjelmistolla ei ole erityisiä laitteistovaatimuksia. Jos tietokoneesi toimii Windowsilla, Radmin toimii tietokoneellasi niin yksinkertaista se on.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.