Ratkaisut
Yleiskatsaus ratkaisuihin
Koti- ja kotitoimisto
Pienet ja keskisuuret yritykset
Liikeyritykset
Tukipalvelun tarjoajat
Opetuskäyttö
Etätyöskentely
Liiketoimintaprosessien optimointi

Ratkaisut kotikäyttäjille

 
Ratkaisut kotikäyttäjille

Radmin-ohjelmalla voit työskennellä etätietokoneella mistä tahansa, missä on Internet-yhteys. Radmin tarjoaa kätevän yhteyden koti- tai toimistotietokoneellesi mistä kaupungista tai maanosasta tahansa, milloin tahansa.


Etäkäytä mikrotietokonettasi mistä tahansa:

 
 • Etäkäytä kotimikroasi toimistostasi, hotellihuoneestasi tai kannettavaltasi.
 • Etäkäytä toimistomikroasi kotoa, hotellihuoneesta tai liikematkan aikana.
 • Etäohjaa kotiverkkoasi ja mediakeskustasi tai älytaloasi.
 • Auta etäkäytöllä ystäviäsi ja sukulaisiasi ylläpitämään ja päivittämään tietokoneensa.


Radminilla voit:

 
 • Etäkäyttää kotimikroasi

  Kun olet poissa kotoa ja tarvitset tietoja kotitietokoneestasi, käytä kotitietokonettasi kannettavallasi tai millä tahansa muulla tietokoneella Radmin-ohjelman avulla. On aivan sama, istutko viereisessä tuolissa vai 10 000 m toisen maanosan yläpuolella. Näet kotitietokoneesi näytön aivan kuin olisit sen edessä. Tämä on turvallinen ratkaisu, jos pidät kaikki tärkeät tiedot vain kotitietokoneellasi. Voit jopa valvoa lastesi toimia poissa ollessasi.


 • Etäkäyttää toimistomikroasi

  Jos Sinun on tehtävä ylitöitä tai pysyttävä kotona jostakin syystä, voit käyttää toimistomikroasi Radminilla mistä tahansa milloin tahansa ja työskennellä sillä ikään kuin käyttäisit sen omaa näppäimistöä, hiirtä ja näyttöä. Voit myös käyttää toimistomikroasi ollessasi liikematkalla (hotellista, junasta tai lentokoneesta). Katso ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille.


 • Ohjata kotiverkkoasi

  Jos sinulla on monen tietokoneen kotiverkko tai tietokonepohjainen mediakeskus, Radmin on kätevä ratkaisu niiden etäohjaukseen. Käytä Radminia myös älytalosi etäohjaukseen poissa ollessasi. Jos haluat valvoa tekemisiä talossasi, muttet halua ostaa kallista videovalvontalaitteistoa, käytä Radminia! Kytkeydy vain kotimikroosi, suorita kameraohjelma ja katso.


 • Käyttötuki sukulaisillesi ja ystävillesi

  Oletko ystäviesi ja sukulaistesi tietokoneasiantuntija? Käytä Radminia heidän tietokoneidensa ylläpitoon, vianetsintään, päivitykseen ja korjaamiseen kätevästi etäkäytössä. Se on paljon tehokkaampaa kuin yrittää selittää puhelimitse, mitä tehdä. Radminilla voit myös kokeilla uutta peliä ystäväsi mikrolla, asuipa tämä naapurissa tai toisessa kaupungissa.


Kuinka se toimii

Alkaaksesi työskennellä etämikrolla asennat vain Radmin Serverin tuolle etätietokoneelle (esimerkiksi koti- tai toimistomikrollesi) ja Radmin Viewerin lähitietokoneelle, jolla käytät etätietokonetta. Molempien tietokoneiden on oltava kytkettyinä Internetiin tai samaan lähiverkkoon (LAN). Lisää
Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.