Ratkaisut
Yleiskatsaus ratkaisuihin
Koti- ja kotitoimisto
Pienet ja keskisuuret yritykset
Liikeyritykset
Tukipalvelun tarjoajat
Opetuskäyttö
Etätyöskentely
Liiketoimintaprosessien optimointi

Etätyöskentely

 
Etätyöskentely

Etätyöskentely eli etätyö on suosittu työskentelytapa, jossa etätyöntekijät hyötyvät, koska heillä on enemmän aikaa perheilleen ja/tai suurempi vapaus, ja jossa työnantajat hyötyvät alemmista käyttökustannuksista ja suuremmasta joustavuudesta. Laajakaista-Internet-yhteyden ja uusien etäkäyttöteknologioiden tultua paremmin saataville etätyöläiset voivat etätyöskennellä kotoaan käsin aivan yhtä hyvin (ja usein tehokkaammin). Etätyöskentely voi olla kannattava vaihtoehto Sinulle tai henkilöstöllesi.

Radmin-ohjelmisto on ratkaisu

Radminia voivat käyttää yhtiöt, joiden etätyöntekijät tekevät etätyötä kotimikroillaan, missä sitten asuvatkin. Heidän kotimikroillaan voi olla vähäiset laitteistoresurssit, vaikka he työskentelevätkin vaikeiden ohjelmien ja tehtävien parissa, koska kaikki ohjelmat ja data pidetään heidän tehokkaammilla toimistotietokoneillaan. Radmin on ihanteellinen, turvallinen etäkäyttöohjelma etätyöskentelyn järjestämiseen yhtiössänne.

Radminilla etätyöntekijänne voivat:

 
 • etätyöskennellä toimistotietokoneilla mistä tahansa viiveettä ja tosiajassa.
 • viestiä muiden työntekijöiden kanssa käyttäen sisäänrakennettua, suojattua teksti- ja puheverkkojuttelua.
 • jakaa turvallisesti tiedostoja ja saada asiakirjojen uusimmat päivitykset.
 • järjestää verkkoneuvotteluja ja "webinaareja".

Kuka käyttää Radminia?

 
 • Ammattilaiset, jotka tarvitsevat suojattua, nopeaa yhteyttä. Ei viiveitä!

 • Radmin on nopein markkinoilla mihinkään hintaan saatavissa oleva etäkäyttöjärjestelmä. Ainutlaatuisten algoritmien ja Radmin-teknologian ansiosta voit työskennellä mukavasti hyvinkin kapealla kaistalla.

 • Kirjanpitäjät, joiden on alennettava käyttökustannuksia..

 • Ei ole tarvetta vuokrata isoa toimistoa henkilöstöä varten. Ei huonekaluja, ei näytintä, ei näppäimistöä, ei hiirtä vain yksi huone etätyöntekijän tietokoneille ja Internet-yhteys. Radminin edullinen hinta laittaa sen omaan luokkaansa. Radmin on suunniteltu sisältämään vain todella tehtäväkriittisen toiminnallisuuden. Siksi pystymme siirtämään säästöt asiakkaillemme. Radmin-tuotteilla on vain elinikäiset lisenssit toisin kuin monilla muilla tuotteilla, joilla on ajallisesti rajoitettu lisensointi. Asiakas saa Radminin ikiajoiksi. Lisäksi vain Radmin Server on lisensoitu. Radmin Viewer on maksuton, joten etätyöntekijöiden tarvitsee vain asentaa Radmin Viewer etäkäyttääkseen toimistomikroaan.

 • Turva-asiantuntijat, jotka vaativat vahvaa suojausta!

 • On selvää, että yritysmikron etäkäytön kaltaisessa tehtävässä turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. Radmin-tuotteet käyttävät tiukimpia markkinoilla saatavissa olevia suojausmenetelmiä. Vahva salaus jopa 2 048 bitin avainkoko, NTLMv2 ja IP-suodatus suojaa toimenpiteesi, käytitpä mitä yhteyttä tahansa. Kaikki välitetty data - näytön kuvat, hiiren liikkeet, näppäinten painallukset ja äänivirrat - salataan, eikä sitä voi siepata. Radmin on täysin turvallinen etäkäyttöohjelma etätyöskentelyyn. Lisää turvallisuudesta

 • Helppokäyttöisiä ratkaisuja vaativat työntekijät.

 • Radmin on hyvin helppokäyttöinen. Siinä ei ole hyödyttömiä "lisäarvo-ominaisuuksia", jotka vaikeuttavat työskentelyä ja oppimista tai hidastavat sen toimintaa. Useimmat käyttäjämme ovat sitä mieltä, että Radminin tärkein etu on sen yksinkertaisuus.

 • Vähäisiä järjestelmävaatimuksia vaativat tietotekniikka-ammattilaiset.

 • Radminilla ei ole erityisiä laitteistovaatimuksia. Jos tietokoneesi toimii Windowsilla, Radmin toimii tietokoneellasi - niin yksinkertaista se on.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.