Tuki
Tuen alkuasema
Tuotteen aktivointi
Yleiskatsaus
Radmin 3:n aktivointi
Usein kysyttyä aktivoinnista
Päivitysjärjestelmä

Yleiskatsaus Famatechin tuotteiden aktivointiin

Huomioi, että vain Radmin Server 3 edellyttää aktivointia 30 päivän kokeilukauden jälkeen Radmin Viewer 3 on maksuton eikä vaadi aktivointia. Ellet aktivoi palvelinohjelmaa, sen käyttö estyy 30 päivän käytön jälkeen. Aktivoinnin suorittamiseksi on läpikäytävä aktivointiprosessi. Lisenssin ostamisen jälkeen saat henkilökohtaisen sarjanumerosi. Käytä sitä Radmin Server 3:n aktivointiin.

Tip

Radmin 3:n lisenssiavain käy kaikkiin Radmin 3.x -versioihin.

Radmin 3:n aktivointi

Voit aktivoida Radmin Server 3:n joko siinä tietokoneessa, johon se on asennettu, tai etäkäytössä Radmin Viewerista. Näin voit aktivoida Radmin Server 3:n koko paikallisverkossasi yhdestä paikasta. Tuotteen aktivointi suoritetaan käyttämällä Internetiä.

Jos tietokoneessa, johon olet asentanut Radmin Serverin tai Radmin Viewerin, on Internet-yhteys, voit käyttää automaattista aktivointia. Jos aiot käyttää Radmin Serveriä tai Radmin Vieweria suljetussa verkossa, on noudatettava manuaalisen aktivoinnin vaiheita.

Ongelmia aktivoinnissa?

Vastaus kysymykseesi on todennäköisesti jo esillä aktivoinnista usein kysytyissä kysymyksissämme.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi aktivoinnista usein kysyttyä -sivultamme, voit ottaa yhteyttä tukityöryhmäämme käyttämällä palautelomakettamme. Ole hyvä ja käytä englanninkieltä.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Kaikki oikeudet pidätetään.